På jagt efter Svendborg

25. august 2010


Se mere på: www.mit-svendborg.dk

AF: CHRISTIAN DAN JENSEN
mitsvendborg@gmail.com

Hvordan er Svendborg set med DINE øjne? Det spørgsmål stiller mitsvendborg.dk læserne over den næste måned, hvor du her på bloggen kan komme med DIT bud på, hvad der gør Svendborg helt speciel og unik at bo og leve i.

Hensigten er at lave en uvidenskabelig opgørelse over, hvad der kan betegnes som  Svendborgensernes  ”foretrukne” indenfor 7 forskellige kategorier:

KULTURLIV
TRADITIONER
TURISTATTRAKTIONER
NATUROPLEVELSER
ERHVERVSLIV
SPORT OG FRITID
ARKITEKTUR

Nomineringen foregår fra dette link:
www.mit-svendborg.dk

Alle kan således via mitsvendborg.dk nominere/indstille deres forslag i en eller flere kategorier. Præsentationen af forslaget er lagt i hænderne på borgeren, der kan skrive hvad han/hun vil om sin nominering. Vi går på den måde ”helt ind under huden” på Svendborg, for dermed at få det helt sande billede af Svendborg – et billede som tegnes af de mennesker, som bor og lever her.

Projektet er blevet til i et samarbejde mellem mitsvendborg.dk, Radio Diablo/Radio Alfa Sydfyn, Nybolig Svendborg og Svendborg Kommune. Ideen er født af Uffe Jeppesen fra Nybolig Svendborg, som ud fra et bosætningsmæssigt perspektiv tidligere har bragt tanken om en ”Svendborg-kanon” på banen. Nu bliver tanken ført ud i livet, men kun med din hjælp kan vi få tegnet det billede af Svendborg, som vi samlet kan identificere os med

I forventning om rigtig mange indkomne nomineringer, vil en jury træde sammen og udvælge op til 10 af nomineringerne i hver af de 7 kategorier.

Disse ca. 10×7 udvalgte sendes til afstemning, hvor alle borgere på demokratisk vis kan afgive sin stemme. Slutresultatet vil så vise, hvilke 3 i hver kategori, der er ”vinderne”.

Hele bruttolisten kan ses som et udtryk for ”Svendborgensernes foretrukne” – og afstemningen kan ses som et udtryk for ”Svendborgensernes absolut foretrukne”. Begge resultater kan derfor anvendes i mange forskellige sammenhænge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php