Prisbelønnet arkitektur gennem tre årtier

30. august 2010


Hvad gør Svendborg til et godt sted at bo? Hvad udgør rammerne om det gode liv på Sydfyn? Det kan du få svar på den 5. september på en gratis guidet tur gennem Svendborgs gader.  

– Vi ser på de bygningsværker som er blevet præmieret for god arkitektur gennem de sidste 30 år. Turen vare omkring to timer, og vi vil sætte fokus på Svendborg bymidte. Turen går gennem Bagergade og Møllergade til Centrumpladsen, fortæller arkitekt Jess Heine Andersen, By og Land – Sydfyn, der er guide på turen sammen med arkitekt Erik Krahn fra Svendborg Kommune. 

Svendborg Kommune har gennem næsten 30 år uddelt Svendborg Kommunes Arkitekturpris for indsatser, der gør kommunen til at smukkere sted at bo. Den guidede tur vil nå forbi flere af de prisbelønnede bygninger og anlæg.
    

Turen er en optakt til Arkitekturens Dag 1. oktober 2010, der bliver afholdt over hele verden, og hvor man i Svendborg på denne dag uddeler Arkitekturprisen.  

– Arkitekturprisen er en god anledning til at påskønne den enkelte ejer og dennes håndværkere og rådgivere. Ordningen har også en stor betydning for udviklingen af såvel midtbyens som områdets æstetiske og arkitektoniske dimension, siger Jess Heine Andersen, By og Land – Sydfyn og arkitekt.  

Mødestedet for byvandringen er foran domhuset søndag den 5. september kl. 10.00. Det er gratis at deltage. 

Fakta 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php