7 år med sydfynsk møbeldesign

31. august 2010


reflect/team er skabt af psykolog Gitte Nothlev og ingeniør Uffe Nørtoft.
(Foto fra www.reflectteam.dk)

Møbelvirksomheden reflect/team fra Vindeby på Tåsinge kunne den 26. august 2010 fejre sit 7 års forretningsjubilæum. Designerparret Gitte Nothlev og Uffe Nørtoft havde indbudt samarbejdspartnere og forretningsforbindelser til jubilæumsreception i haven på Tåsinge.
   

Jubilæumsreception i haven
De 7 år blev markeret med champagne og godbidder i den smukke have for de indbudte gæster. Samtidig blev sløret løftet for en række nye produkter.  
Betonbordserien Concrete Delight har fået selskab af en sofabordsgruppe samt et ståbord, som nu er klar til lancering.
 
Til lejligheden var haven udsmykket med både nye og ældre produkter fra reflect/team. Også produkter af mere eksperimentel karakter var hevet frem fra gemmerne.
 
Kunstneren Erling Tingkær, der arbejder med skulptur og udsmykning deltog med en række af sine smukke bronzeskulpturer. Han viste hvordan flotte skulpturer kan skabes gennem en frugtbar leg med materialet.
 

Det startede med en tre-benet stol!
Det startede i 2003 med den tre-benede stol Reflect i et hidtil uset og dristigt design. reflect/team har på ganske få år udviklet sig til at blive en anerkendt virksomhed, som har formået at slå sit navn fast både herhjemme og i det store udland. 
Ideologien bag Reflect var, og er langt mere vidtrækkende end bare et smart og nyskabende stoledesign. Grundlæggende set bygger ideen bag Reflect på de psykologiske aspekter om hvordan mennesker arbejder i grupper.
 
Kort tid efter Reflect stolens tilblivelse, så endnu et produkt dagens lys. Designerparret står nemlig også bag den lille betonkube Q30 på hjul, som kan bruges som bord eller skammel – alene eller i sammenhæng med Reflect-stolen.
 
Betonkuben er senere hen blevet virksomhedens største salgsobjekt, og har samtidig lagt grobunden til en lang række nye produkter i støbt beton, som i dag er virksomhedens største forretningsområde.
       

Beton er fremtiden
Gennem årerne har reflet/team fået stor erfaring og ekspertise i at arbejde med beton til formgivning af især møbler. Men nye ideer tager hele tiden form, og i takt med at der løses opgaver kommer der flere til. 
En af de største og mest prestigefyldte opgaver som hidtil er løst, var leveran-cen i 2009 til det nye hotel Wakeup Copenhagen, tegnet af Kim Utzon Arkitekter.
 
reflect/team var med hele vejen fra idé til udvikling og produktion af beton-borde til hotellets restaurant. Senere fulgte så også opgaven med en leverance på støbte trappetrin til hotellet.
 
Opgaver af denne typer skaber optimisme, og giver god grobund for en fremtid med beton.
 

Information
reflect/teams produkter finder vej til markedet via et tæt samarbejde med førende møbelhandlere og arkitekter. Private kan ligeledes købe produkterne på virksomhedens egen webshop på www.reflectteam.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php