Hvor er i andre?

30. august 2010

Læserindlæg indsendt af:
Kasper Keinicke og Nina Hougaard (forældre på Vestre Skole).
 
Vi er i chok og dybt rystede. Hvad er det for et børneliv vores politikere byder børnene i kommunen? Vi bor ved Odensevej og synes der bliver rigtig langt for vores børn til Rantzausminde Skole. Mange dage vil vi vælge at køre vores børn til skolen fx når der er dårligt vejr. Er der tænkt på det pres der kommer på vejene og parkering i Rantzausminde området? Det er rigtig rigtig mange børn, der skal fra fx Jægermarken til Rantzausminde. Etablerer man skolebusser? Der til skal siges, at der ligger rigtig meget “borgeren i centrum” i , at vi kan beholde vores børn på den samme skole fra 0-9. klasse. Personligt skal vi til at aflevere vores børn to steder hver morgen, involvere os i to skoler med lærer og andre elever – dårlige betingelser! Især, hvis man som borger gerne vil involvere sig, men det er måske det, politikerene ikke ønsker, at vi skal?
Vi vil bevare Vestre Skole som en 0.-9. klasses skole og håber at I politikere lytter og ikke kun Jesper Kiel, der kæmper for et godt børneliv i Svendborg – hvor er I andre?

3 svar til Hvor er i andre?

 1. Linda Berthelsen
  31. august 2010 at 07:27

  Jeg syntes dette indlæg siger meget så vil ikke sige mere! Godt sagt Kasper og Nina.

 2. Christina
  31. august 2010 at 10:04

  De andre har gemt sig, for de er løbet fra deres løfter, begge mine vil blive ramt af det hvis det bliver til noget. de er nogle skvat, der ikke tør stå ved deres løfter, hvad med de svage børn, skal de bare syltes?

 3. Søren Kvistgaard
  31. august 2010 at 23:08

  Der er fuld gang i debatten om den nye skolestruktur andetsteds her på sitet. Læs mere her: http://mitsvendborg.dk/?p=5191

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php