ARKITEKTUR 2010 Efterårsprogram på gaden

1. september 2010


ARKITEKTUR 2010 på mitsvendborg.dk
Download ARKITEKTUR 2010 program efterår

Initiativgruppen ARKITEKTUR SVENDBORG 2010 er nu på gaden med et nyt og spændende efterårsprogram. Du vil allerede fra på lørdag den 4.september kunne møde gruppen, når de udstiller på pladsen foran Borgerforeningen fra kl.9-12 i forbindelse med Svendborg Sparekasses Kulturstøtteprojekt, hvor ARKITEKTUR 2010 er nomineret.
Efterårsprogrammet byder på en række arrangementer, hvor der stilles skarpt på arkitekturen i forskellige afskygninger. Du vil således kunne opleve bla. foredrag med journalist og arkitekturkritiker Peter Olesen. Udstilling om “Arkitektur i børnehøjde” – børn og unges blikke på byens arkitektur, og paneldebat: “Hvad vil vi med Svendborg?”

Initiativgruppen vil med Arkitektur 2010 sætte områdets arkitektur og bygningskulturelle identitet til debat, med henblik på at flere borgere tager stilling og er bevidste om, hvad god arkitektur og vedligeholdelse af bygningsmassen betyder for lokalsamfundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php