Byens børn blæser til kamp for Byskolen

30. august 2010


“Byens børn” fra Byskolen fik udfoldet sig kreativt, da der blev lavet bannere til demonstration i morgen mod kommunens spareplan på skoleområdet.
(Foto: mitsvendborg.dk)

Der var flittigt gang i malerpenslerne her til eftermiddag i Byskolens aula. En samling af forældre og elever var mobiliseret for at lave bannere og skilte til brug i morgen ved en demonstration til byrådsmødet kl.16 i Naturama. Byskolen er – hvis nogen skulle være i tvivl, lukningstruet i forbindelse med Svendborg Kommunes spareplan for skoleområdet.

I morgen beslutter Byrådet om de vil lade forvaltningens spareforslag gå videre i en 8 uger lang høringsfase. Kommunens forældre forventes at møde frem i stort tal for at demonstrere deres utilfredshed og for at bombardere byrådet med spørgsmål i spørgetiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php