Verdenskendt arkitekt rådgiver kommunen

18. marts 2008

              
Arkitekt og forfatter til bogen Livet mellem husene Jan Gehl er engageret af Svendborg kommune.
Gehl Arkitekter udarbejder strategiplan for overgangszonen mellem havnen og bymidten.

Svendborg kommune viser særlig agtpågivenhed for området mellem bymidten og havnen og har derfor i samarbejde med Real Dania, valgt at få udarbejdet en byrums- og bylivsundersøgelse & strategiplan for området mellem havnen og bymidten.

Undersøgelsen omhandler hele bymidten i Svendborg, og altså  herunder også overgangszonen mellem bymidte og havn, som der udarbejdes en detaljeret strategiplan for. Visionen er at skabe et område, som ikke er domineret af kun én form for brug, men at havnen skal tilbyde både indendørs og udendørs steder, som har en bred appel.
Til opgaven har kommunen engageret den verdenskendte arkitekt og forfatter Jan Gehl, som måske i de fleste bevidsthed er kendt for bogen Livet mellem husene der netop sætter fokus på byrum med mange menneskerige aktiviteter og oplevelser. Jan Gehl har skrevet en række andre bylivsrelaterede bøger og er tidligere blevet tildelt N.L. Højen medaljen for sin enestående indsats for den menneskelige by, hvor det især er hans forståelse for udviklingen af det offentlige rum og for borgernes mangeartede behov, der gav ham medaljen.

Se programmet for undersøgelsen her
Følg udviklingen på
www.fremtidenshavn.dk

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php