Svendborgpiger åbner ny web-shop

7. oktober 2010


Bag nowmii.com står Sara Lind og Gitte Tindbæk.
www.nowmii.com

To Svendborgpiger åbner nu en helt ny web-shop www.nowmii.com  som det danske secondhand-svar på den verdenskendte designer- og succesport www.net-a-porter.com. nowmii.com skal fungere som nytænkende webshop, hvor high-end kunder – helt anonymt og uden besvær, kan få sat deres ”brugte” designer-items til salg. Sælgerne vil hovedsageligt være private, men nowmii henvender sig også til butikker og firmaer, som for eksempel ønsker at sælge rester fra deres netop afsluttede sæson.

Hvem står bag nowmii?

Bag nowmii står Sara Lind og Gitte Tindbæk, som begge bor i Svendborg. Pigerne har fulgtes ad om mange ting, siden de mødte hinanden i 2001, hvor de begge læste til markedsførings-økonomer. Her fandt de ud af de arbejdede rigtig godt sammen, og arrangerede derfor flere modeshows og event sammen, som en del af deres studie. Pigerne vidste allerede på daværende tidspunkt at de gerne ville lave forretning sammen, men de valgte helt bevidst at arbejde og uddanne sig forskellige steder, for således at få en så bred viden og baggrund som muligt.

-Hvis vi havde startet noget op sammen allerede efter vores markedsføringsstudie, havde det været de samme kompetencer som vi havde, og dermed havde det været mere vanskeligt at skabe det nødvendige modspil, fortæller Gitte, som har arbejdet som marketingchef og projektleder. Sara arbejder som direktør for et firma, som har forskellige datterselskaber, og har derfor bred viden indenfor alt virksomhedsdrift. Hendes dagligdag spænder nu fra ankerkæder til bookingsystemer, og sidst men ikke mindst mode.

Recycling af garderoben

De private sælgere er kunder, som hele tiden ønsker at være med på tidens nyeste trends – de tilhører en kundekreds, som bruger deres tøj få gange og sjældent i 2 sæsoner.
Danmark er et af de rigeste lande i verden, men samtidig også et af de lande der smider mest ud. Det gælder ikke mindst tøj. Hver gang vi kasserer et stykke tøj, skal der produceres erstatning. Det slider både på miljøet og udleder en del CO2. nowmii ønsker minimum belastning af miljøet – netop derfor bygger idéen på recycling af garderoben. 
Købere vil være mode- og mærkebevidste kunder, som altid ønsker at have det nyeste af det nyeste. Målgruppen surfer på nettet efter gode genbrugsfund eller tilbud – de bruger tid på at finde deres varer.

 

Et svar til Svendborgpiger åbner ny web-shop

  1. Jette Kløve
    9. oktober 2010 at 10:38

    Hej Tidl. JCI´ere! All right så er det jo derfor I har så hundetravlt!
    Jamen rigtig held og lykke med det.
    Hej fra Jette Kløve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php