Luksuslopperne udvider forretningen

20. oktober 2010


mitsvendborg.dk
AF TINA NIELSEN
www.designersalgsvendborg.dk
www.luksuslopperne.dk


Lørdag d. 6 nov.
Er der for 5. gang Tøj Luksus Loppemarked. Fyns største, hvor private booker en stand og sælger ud af deres mærkevaretøj.
Arrangementet kommer denne gang til at foregå i Skt. Jørgens Hallen i Odense.

Flere af de trofaste standholdere samt kunder fra Svendborg har efterspurgt et marked i Odense også, så derfor bliver Tøj Luksus Loppemarked om efteråret afholdt i Odense, mens juni loppemarkedet stadig kommer til at ligge i SG-Hallen i Svendborg.


Tøj Luksus Loppemarked er vores hjertebarn og det hører hjemme i Svendborg. Derfor holder vi fast i sommermarkedet. Det bliver spændende at se, om Odenseanerne er lige så friske på at bakke op om sådan et arrangement, som de er i Svendborg. Selvfølgelig håber vi også på, at vores trofaste kunder fra Svendborg vil tage turen til Odense.


Som tidligere vil der i hallen være mulighed for at hæve penge, da Rise Sparekasse også følger med til Skt. Jørgens Hallen og sørger for kontanter til de shoppelystne kunder.  Og traditionen tro vil der være masser af dejlige præmier at vinde på selve dagen, som både er sponsoreret af lokale Svendborg forretninger samt Odense forretninger. Konkurrencen kommer denne gang til at foregå som en time konkurrence, hvor man på sin indgangsbillet kan vinde præmier i løbet af dagen.

Som altid kan man vinde gavekort til en fantastisk kulinarisk oplevelse på restaurant 5 i Svendborg. Samtidig kan man måske være heldig at gå hjem med gavekort til Cocos Nest, The Room, gaver fra Paddington, Sumu  Mood eller The Body Shop.

Til de første 300 kunder, som kommer og shopper lørdag d. 6. nov. Vil der være fine shoppingtasker, som er sponsoreret af Svendborg og Odense bageren Kræs For Smag, Second Female samt Energitjenesten i Svendborg, som sørger for den grønne profil til vores genbrugs marked.

Energitjenesten
har doneret 100 af de flotte shoppingtasker, som kan bruges til at fragte de mange loppe-fund med hjem i og herefter anvendes  igen og igen og dermed spare naturen for plastikposer. Desuden får de 100 heldige en gratis el-spareskinne, som kan hjælpe med at nedsætte familiens standby forbrug, med en lavere elregning til følge. I tasken finder du desuden mere information om Energitjenesten og alle kan ganske gratis ringe på  70 333 777 og få flere uvildige sparetips og viden om vedvarende energi generelt.
En stand i Odense koster her første gang 400 kr. uanset placering, – og kan bookes på www.luksuslopperne.dk  Dørene åbner kl. 11-16 og entré koster 30 kr. Så tag veninden, kæreste eller familien med på tur. På Tøj Luksus Loppemarkedet kan du finde tøj, sko, tasker og meget andet godt til både piger og drenge, mænd og kvinder samt børn – og det hele til fantastiske priser.

Samarbejde med mitsvendborg.dk
Udover de mange fantastiske sponsorer, som er med til at gøre arrangementet til en god oplevelse for vores kunder, så har vi indledt et samarbejde med mitsvendborg.dk, som er med til at sætte fokus på kultur og bylivet i Svendborg. mitsvendborg.dk er netop nu på gaden med et nyt tiltag. Et sprit nyt lækkert magasin;
mitsvendborg.dk går ind under huden på byens kultur og erhvervsliv med dette helt nye månedsmagasin, som vil give dig en bred vifte af reportager, temaer, profiler, kultur- og fritidsaktiviteter samt ikke mindst et helt nyt og spændende layout af den velkendte ”Kulturkalenderen”, nu som en integreret del af dette nye mitsvendborg.dk – MAGASIN – som er helt gratis.
Magasinet udkom for første gang den 1.oktober, og vil udkomme hver den første i resten af året.

Luksuslopperne  glæder sig over samarbejdet samt til at se en masse glade kunder og standholdere lørdag d. 6. november.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php