Danmarks rapkæftede trommeslager gæster Giant Steps

18. oktober 2010


Thomas Blachman’s The Pulse består af Heine Hansen: klaver, Thomas Blachman: trommer, Daniel Franck: bas, Mads la Cour: trompet, Jakob Dinesen: sax
www.giantsteps.dk 

Landets mest udfarende og personlige trommeslager Thomas Blachman har de seneste år haft travlt både som producer, foredragsholder og selvfølgelig X Factor dommer. Så travlt at han for alvor kom til at savne sit musikalske “hjem”: Jazzen.
Heldigvis for publikum tog han dette savn alvorligt, og sammen med saxofonisten Jakob Dinesen samlede han et band, skrev igen jazzkompositioner og udgav i efteråret 2009 albummet “The Pulse”. 
Nu rydder Giant Steps scenen torsdag d. 21. oktober på Arne B – lige midt i efterårsferien – og giver plads til Thomas Blachman’s The Pulse, der for fuld udblæsning viser nye stier gennem jazzens tætte krat, og som består at en håndfuld udsøgte musikere – bl.a. den meget eftertragtede og roste trompetist Mads la Cour fra Svendborg.

Bandnavnet og albummets navn er opstået, fordi  
konstellationen Thomas Blachman, Jakob Dinesen, Mads La Cour, Heine Hansen og Daniel Franck formår at finde ind til en fælles puls, eller som kapelmesteren selv udtrykker det: “…dette band spiller ikke ‘time’, men ‘puls’. ‘Puls’ er en kollektiv hyperorganisme, langt mere organisk end ‘time’ og et resultat af en helt anden slags musikalsk bevidsthedstilstand – selv på verdensplan uhyre sjælden …”
The Puls sætter den moderne jazz på dagsordenen – gør det med både
respekt for genrens traditioner og trangen til fornyelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php