Populært at starte ny butik i Svendborg

17. oktober 2010


Svendborg ligger i toppen på popularitetslisten, når det handler om at starte ny butik i Danmark.
(Foto: mitsvendborg.dk)

Læs også: Hvad er en god og velfungerende detailhandel?

Ifølge en aktuel opgørelse fra butiksportalen Storematcher.com er Svendborg den syvende mest populære by i Danmark at starte ny butik i. Taastrup, Hillerød og Roskilde ligger i toppen som de mest populære byer at starte nye butikker i, mens Esbjerg, Odense og Hjørring kommer på sidstepladsen.
 

Undersøgelsen, som omfatter de 25 største byer i Danmark, baserer sig på de mere end 1000 aktive søgninger efter butikslokaler, der var på butiksportalen Storematcher.com den 10. oktober. Opgørelsen tager højde for forskellene i byernes befolkningsstørrelse.
 

-Vi kan se at Taastrup, Hillerød og Roskilde er de mest populære byer at starte nye butikker i, mens Esbjerg, Odense og Hjørring kommer på sidstepladsen, fortæller Thomas Barfod fra Storematcher.com


Opgørelsen viser også, at virksomheder hellere vil starte butikker op på sjælland end på Fyn og Jylland.
 

-I top ti har vi otte sjællandske byer og en by fra henholdsvis Fyn og Jylland. Fyn ligger med Svendborg på en syvendeplads og vinder dermed over Jylland som ligger på en niende plads med Silkeborg, siger Thomas Barfod.
 

-På Fyn er Svendborg den mest populære by at starte nye butikker i og er mere eftertragtet end fx Odense, som ligger på en 24´ende plads i opgørelsen, Siger Thomas Barfod, som endvidere oplyser, at i Jylland er Silkeborg mest populær efterfulgt af Vejle og Viborg. Disse byer er mere eftertragtede end byer som bl.a. Aarhus og Aalborg. Den mindst populære by på Sjælland er Slagelse som ligger på en elvte plads i opgørelsen.
 
På Storematcher.com lavere butiks-lejere annoncer for deres butiksønsker, således at udlejerne kan kontakte dem med relevante lejemål.  På den baggrund kan de geografiske søgninger efter nye butikslokaler gøres op.
    

Her vil danske virksomheder etablere butikker
Storematcher.com-indekset viser, hvor i landet danske detailvirksomheder ønsker at etablere nye butikker målt på de tyve største byer i landet. Tallene i indekset udarbejdes den 10. hver måned på baggrund af de lejer-annoncer, der er aktive på dagen Tallene korrigeres for forskellene i befolkningsstørrelserne i de forskellige byer. Virksomhederne kan godt have søgt butikslokaler i flere postnumre. Storematcher.com-indekset udregnes ved at dividere antallet af søgninger i en by med byens indbyggertal. Dette resultat multipliceres herefter med 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php