Tur til bogmessen i Forum

30. oktober 2010Tag med Svendborg Bibliotek til bogmessen i Forum den 12.november.
(Foto: mitsvendborg.dk)


Traditionen tro arrangerer Svendborg Bibliotek bustur til bogmessen i Forum fredag d. 12. november. Der er afgang fra Svendborg Bibliotek kl. 7.30 og man kan forvente at være tilbage i Svendborg igen kl. 19.30. Det koster kr. 300.-  incl. entre.
 
Den store årlige bogmesse i Forum står for døren med et sand myriade af stande, hvor man kan møde forfattere og forlagsfolk på slap line. Hver time er der interview  med en forfattere. Man kan f.eks. møde Fay Weldon, Peter Tudevad, Erland Loe, Susanne Brøgger, Morten Ramsland, Lene Kaaberbøl, Ib Michael og Tracy Chevalier  m.fl.
Desuden uddeles Danske Banks Litteraturpris om formiddagen, hvor Morten Ramsland, Maria Helleberg og Ib Michael er nomineret. Så man lyst til at møde sine favorit forfatter eller høre om den sidste ny bestseller så er chancen her. Billetter sælges fra fredag d. 29. oktober på Svendborg Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php