Skør, skæv og svimmel

28. oktober 2010Siden 2005 har Christian Søgaard Trio spillet over hele landet og i Sydslesvig med deres uimodståelige blanding af forskellige musikalske genre. I efteråret 2010 udgav de deres 2. CD Skør, Skæv og Svimmel.
Cdén er med sine 10 nye danske sange, ligeså dansk som den kartoffel, der glad og spirende svæver afsted på coveret.Christian Søgaard´s musikalske samarbejde med 2 af landets fremmeste tekstforfattere Pernille Plaetner og Rune T. Kidde har igen sat nye og friske skud. Sangene fortæller skiftevis sjove og mere tankevækkende historier ..– om kærlighed –  lille Danmark og den store verden og drømmen om at ligge på den lade side og leve sit liv con amore.
 
De på en gang enkle og iørefaldende melodier fremhæver elegant de sansemættede og finurligt sammenskruede tekster.
 

Lytteren kommer rundt i mange kroge af alverdens musik. Fransk caféjazz, latinamerikansk dansemusik,  og nyskrevne danske viser. Kombineret med den spilleglæde, der damper ud af alle instrumenter, giver det CDén et helt unikt udtryk.
 

Traditionen som trioens jazz viser og verdensmusik bygger videre på er også repræsentere med 2 energiske Fats Waller numre og en instrumental udgave af Carmichaels evergreen – Stardust.
 

Christian Søgaard
’s harmonikaspil blev landskendt i hans 12 år lange samarbejde med Povl Dissing. Derudover har han i årenes løb spillet med folk som Benny Andersen, Jesper Klein, Rune T. Kidde, Peter Bastian, Chr. Sievert, Rasmus Lyberth og mange flere fra toppen af dansk musikliv. Jens Holgersen er en flittigt benyttet bassist inden for jazz og folkemusik.Morten Nordal er trioens originale guitarist har ligeledes bevæget sig i mange genrer. 

www.myspace.com/soegaardtrio kan man bl.a. høre fra CD’erne “Navnlig Til Dig” og ”Skør skæv og svimmel”, se videoklip med trioen og følge med i hvor vi spille live.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php