At se gennem hjertet – en hyldest til Margit Lolk

2. november 2010


”At se gennem hjertet…”

mitsvendborg.dk
AF LOTTE LAMP
Byvænget 2, Kirkeby

I 2010 kan vi fejre Margit Lolk´s 40 års-jubilæum som frivillig instruktør indenfor bevægelsens verden. Hun har holdt balancen på den stadigt brusende bølge af energi, som hun yderst gerne vil dele med os andre. Derfor er det naturligt for mig, at det maleri, Margit har bestilt for frie hænder, indeholder de tanker, hun har sat i gang hos mig:
 
Det gamle mundheld ”Der hvor regnbuen ender, findes lykken…” er udgangspunktet, med de 6 skønne spektrale farver, der i harmoni skaber en port til det filosofiske og det universelle – og det går godt i spænd med Margit, der selv er en meget farveglad og farvestrålende person. Regnbuen er et fænomen – og det er der måske også nogen, der vil mene, at Margit er. I hvert fald er hun kendt som et fænomen, der spreder glæde og livskvalitet. Med sin undervisning inddrager hun os i hjælp-til-selvhjælp, mod en indre styrke og velvære.
  
”Modsætninger mødes…” symboliseres ved sol/måne, himmel/hav, kantede uforgængelige pyramider/bløde foranderlige bølger, og naturligvis yin/yang-tegnet, der forener det mørke med det lyse. Modsætningerne er indbyrdes afhængige af hinanden, ligesom vores helbred er afhængig af vores forståelse og accept af behovet for fysisk motion samt mental balance. At man skal kunne give slip for at kunne modtage noget nyt, er en nødvendighed for at fremtiden bliver lettere at møde.
  
”Grib dagen…” markedsfører Margit ved med sit nærvær og kærlighed til sine medmennesker at være tilstede i nuet og gribe de chancer, der opstår. Hun surfer på bølgen og har holdt balancen i 40 år. Og som hvalen springer hun på hovedet i opgaverne med en iver og smittende entusiasme – eller som delfinen, der legende fanger sine bolde.
  
For udenforstående kan alt dette med yin-yang virke fjollet, og måske opfattes som et skuespil. Derfor kan det tolkes som en maske, hvor den orange bold er en narresut. Men hvad galt er der i at søge trøst i østens gamle mysterier, når man kan mærke, at de øjeblikkeligt virker – endda så givende at himlen kan røres og porten til frihed åbnes.

Margit har en gave, der gør hende i stand til at udbrede denne frihed. Hun har hjulpet massevis af mennesker gennem årerne. Svendborg har nydt dig Margit – og det gør vi stadig – både unge og gamle, friske og svage.
 
De kærligste og farveglade hilsner med ønsket om at energien vil følge dig mange år endnu.
 
Rigtig hjertelig tillykke med jubilæet!
Lotte Lamp, Kirkeby
 

Et svar til At se gennem hjertet – en hyldest til Margit Lolk

 1. Margit Lolk
  2. november 2010 at 20:15

  Kære Lotte

  Tusind tak for de smukke ord, som har rørt mig meget og det dejlige farveglade billede, som udstråler al den kærlighed og varme, som jeg dagligt møder fra alle mine skønne elever og som giver mig styrke til at forsætte.

  Også en stor TAK til alle jer, der igennem 40 år har fulgt mig på min rejse i bevægelsens verden – en rejse, som begyndte i Tåsinge Gymnastikforening i 1970, dengang “In the sommertime” med Mongo Jerry var det hotteste hit (den høres forøvrigt stadig i radioen).
  – en rejse, der har ført mig vidt omkring i ind- og udland og givet mig et indblik i, hvordan man ved “simple living” kan holde stress fra døren og få mere energi i hverdagen.
  – en rejse, hvor jeg har mødt en masse spændende mennesker, som har givet mig mod til, at holde fast ved det, som er målet med min rejse, nemlig at medvirke til, at Svendborg, udover at være kendt for sin smukke beliggenhed også er kendt for sine sunde og glade borgere.

  TAK FOR 40 ÅR!

  Sunde og glade hilsner til Lotte og Farveladen samt alle i mit Svendborg
  Margit Lolk
  Drejø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php