Med Rylen rundt om Fyn

12. november 2010Torsdag d. 18 november kl 19.30 besøger kunstneren Jens Bohr Svendborg Bibliotek. Jens Bohr sejlede sammen med tv-manden Jørgen Flindt Pedersen og Erling Porsmose fra Johannes larsen-museet rundt om Fyn i Rylen. Jens Bohr, som er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi, men har boet på Nordvestfyn siden 1987, Han arbejder nu både med træsnit, keramik og som grafiker. Vi kender ham som en mester i naturalistiske billeder af naturen – specielt fugle. I 2008 var han igen af sted rundt om Fyn  i kølvandet på den tur Acton Friis og Johannes Larsen foretog i 1921 i den selv samme båd – Rylen. Det kom der nogle pragtfulde tv-udsendelser ud af og man kan på denne aften høre alle de gode historier, som de tre hørte ude på øerne. Formålet var at gense de fynske øer 80 år efter og se hvordan de har udviklet sig siden Rylens første togt. Jørgen Flindt Pedersen udtalte i den anledning: ”Der er et fantastisk liv på øerne, hvor man er tvunget til at komme hinanden ved i lyst og nød. Og der er megen hygge  og lune, stemninger, det har ikke været svært at indfange den gæstfrihed , vi mødte.” Aftenen er arrangeret sammen med Kunstportal Fyn og billetterne koster kr. 50.-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php