Julegaver med omtanke

13. november 2010

Bæredygtige julegaver på nyetableret web-shop
Klikker man ind på den nystartede hjemmeside nowmii.com er der mulighed for at købe bæredygtige julegave – designertøj til priser, som ifølge virksomheden nowmii.com sikrer at din økonomi også hænger sammen efter jul. På siden finder du besparelser på op til 80%, du får tøjet frit leveret, indpakket og det er tilmed muligt at bytte julegaverne frem til 10. januar.
 
Julen nærmer sig og det gør det store juleræs også – de næste par måneder bliver der brugt oceaner af penge på gaver, julepynt og klejner. De seneste år er det blevet populært at annullere julegaverne og i stedet sende penge eller ting til de befolkningsgrupper ude i verden, som ingen midler har.

Læs også:
Svendborgpiger åbner ny web-shop


-Hører du til den gruppe, som elsker at give julegaver, men samtidig føler, at du bør tænke helheden ind – du ønsker faktisk at både blæse og have mel i munden… Så er det jo dejligt, at vi nu har muligheden for at købe julegaver med omtanke, samtidig med vi rent faktisk kan lægge en RIGTIG pakke under træet, udtaler
Sara Lind og Gitte Tindbæk fra nowmii.com 

-Køber du julegaven på nowmii.com tænker du på bæredygtighed, du ønsker at have fokus på, at vi skåner belastningen af miljøet, siden sælger second-hand designertøj, som andre har haft glæde af før dig. Tøj, sko og tasker som er af fin kvalitet – så fin kvalitet, at man uden skrupler kan forære det væk i julegave, lyder det fra de to Svendborgpiger, som driver den nye web-shop. 
Udover at siden sælger second-hand designertøj, som jo i sig selv er en god tanke, kan sælgerne vælge at donere fortjenesten af deres salg til enten Læger Uden Grænser eller Familier For Kræftramte Børn – det kalder nowmii.com for jul med omtanke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php