SIMAC inviterer indenfor

8. november 2010


www.simac.dk

SIMAC i Svendborg inviterer indenfor torsdag den 11. november efter fyraften for at præsentere både sine uddannelser og sine faciliteter, som bl.a. omfatter Danmarks mest avancerede skibssimulator.


– Vi henvender os især til unge, der skal i gang med at vælge uddannelse og måske har lyst til at komme ud og sejle – samt til voksne, der har en erhvervsmæssig uddannelse og kunne tænke sig et karriereskift, siger SIMACs direktør Jesper Bernhardt.


– Fra undersøgelser og uddannelsesmesser ved vi, at mange unge ikke kender til de maritime uddannelser, og det vil vi gerne prøve at råde bod på. Vi ved også, at de fleste tror, at vi udelukkende tilbyder de maritime uddannelser, men vi har faktisk også en uddannelse for maskinmestre i land, og det er en uddannelse med indbygget jobgaranti. Efterspørgslen er stor, og de, der bliver uddannet, bliver revet væk, næsten før de er færdige, forklarer Jesper Bernhardt.
 
De besøgende, der kigger ind, den 11. november, vil bl.a. kunne prøve at sejle et stort tankskib i isfyldt farvand ved Grønland – eller under Storebæltsbroen. Sejladsen gennemføres i SIMACs fullmission simulator, der har både bro og maskinrum. Til daglig bliver de studerende og professionelle søfolk på efteruddannelse trænet her under meget realistiske forhold.
I SIMACs maskinsimulator kan de besøgende prøve at styre de store skibsmotorer og starte en dieselmotor magen til dem, der ligger i de store fragtskibe. Også laboratorierne og værkstedsskolen er åbne. Studievejlederne fortæller om uddannelserne, de studerende viser rundt og er klar til at besvare spørgsmål om deres valg af uddannelse – og der bliver serveret gratis skipperlabskovs.    

SIMAC er med sine godt 600 studerende og omkring 80 medarbejdere Danmarks største maritime uddannelsessted. Her uddannes maskinmestre, skibsførere og – som det eneste sted i Danmark – duale skibsofficer med kompetence til at arbejde både på broen og i maskinen. Desuden har SIMAC en omfattende kursusvirksomhed med skræddersyet efteruddannelse.

Åbent hus-arrangementet holdes på SIMACs afdeling på A.P. Møllersvej 37 i Svendborg torsdag den 11. november fra kl. 16.30 og frem til kl. cirka 19.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php