Grænseløs musik fra en original kunstner

10. november 2010


Dalia Failtelson og hendes seneste projekt Pilpel kan opleves i Giant Steps torsdag d. 11. november
www.giantsteps.dk


Giant Steps får besøg af verdensmusikeren Dalia Faitelson på torsdag. 

Det har altid været en fornøjelse at følge den herboende israelske sangerinde, guitarist og komponist
Dalia Faitelsons mange projekter. Den talentfulde og fascinerende kunstner har boet i Danmark siden 1991 og har i adskillige år været en central person på den hjemlige jazz– og verdensmusikscene. Konstant på udkig efter nye musikalske udfordringer som i sit seneste udspil Pilpel (hebraisk og betyder: peber), som svendborgenserne nu får lejlighed at stifte bekendtskab med torsdag d. 11. november, når Giant Steps inviterer til aftenkoncert på Arne B.
 
Dalia Faitelson leverer som vanligt grænseløs originalmusik med masser af passion og personlighed – men denne gang iklædt hebraiske sangtekster. En global, dragende og swingende oplevelse, der starter i Mellemøsten, fortsætter gennem Østeuropa, for at ende i Skandinavien.
 
Den farverige musiker går til sit nye materiale med overbevisende kraft og intensitet, mens et sandt stjernehold bakker op på fornemmeste vis. En kulturelt broget trio bestående af serbiskfødte Lelo Nika: accordion, svenskeren Thommy Andersson: bas og japaneren Satoshi Takeishi: percussion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php