Klassiske koncerter i Svendborg

17. november 2010

SAMS (Sydfyns Amatør Symfoniorkester) afholder koncert sammen med Fåborg Korklang og Nyborg Motetkor lørdag den 27. nov. kl. 13.00 i Vor Frue Kirke, og onsdag den 1.dec. kl. 19.30 i Faaborg Kirke, hvor der opføres uddrag af Händels ‘Messias’, Schuberts ‘Ufuldendte’, samt enkeltstående værker med de to kor.Svendborg Kammerorkester (SKO), som til dagligt holder til i Skårup, har koncerter mandag den 6.dec. i Skårup kl. 18.30 og dagen efter på Psykiatrisk afd. Svendborg Sygehus, hvor der opføres værker af Mozart, Corelli, Dvora`k og Elgar. Sidstnævnte koncert er dog kun for pårørende, personale og patienter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php