Grønlands-safari – Foredrag på Naturama

16. november 2010


www.naturama.dk

Grønlands-safari
Med Thomas Bjørneboe Berg på Naturama
Torsdag d. 18. november kl. 19-21

Naturamas forsker Thomas Bjørneboe Berg slutter foredragssæsonen på Naturama torsdag d. 18. november kl. 19-21 med en Grønlands-safari. Med smukke fotos og underholdende historier fortæller han om grønlandshvalen og hvalfangstens historie i Grønland, om hundeslæden og dens betydning samt om livet ved kanten af indlandsisen.
 

Grønlands Rejsebureau arrangerede i samarbejde med Naturama en hvalsafari til Diskobugten, Vestgrønland i april 2010, hvor Thomas B. Berg var faglig guide på den 8 dage lange rejse. Ønsker du inspiration til dit næste rejsemål? Er du vild med Grønland? Så tag med på Grønlands-safari med vores kyndige guide. Prisen er 60 kr. pr. person inkl. kaffe og kage. Klubpris: 30 kr. pr. klubmedlem. Billetter til foredraget sælges i Naturamas billetsalg tirsdag-søndag kl. 10-16. Billetter kan også reserveres på T 6221 0650.
 

Grønland i blodet
Thomas Bjørneboe Berg har et stort kendskab til Grønland, hvor han bl.a. har tilbragt mere end 500 dage som forsker og feltbiolog på forskningsstationen Zackenberg i det nordøstlige Grønland. Oplevelserne herfra er samlet i Thomas’ bog ”Zackenberg – En arktisk perle i den nordøstgrønlandske nationalpark” fra 2008.  

Flere foredrag i 2011
Naturama har netop lagt sidste hånd på en ny foredragsrække i 2011 med fem torsdage i foråret og fem torsdage i efteråret. Her kan du møde interessante foredragsholdere som Richard Østerballe, John Andersen og Robert Peary. Få udvidet din horisont og hør om bl.a. palæoeskimoer, Danmarks-ekspeditionen og løver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php