Invitation til demensdage i Borgerforeningen

16. november 2010

Demens er en folkesygdom, som rammer 70.000 til 80.000 af befolkningen!  

Man kalder også demens ’de pårørendes sygdom’ fordi sygdommen ikke blot rammer patienten, men hele familien. Derfor er det vigtigt at plejepersonalet, der arbejder med de demente hele tiden bliver opdateret på den sidste viden inden for området. På den baggrund afholder Svendborg Kommune  den 17. og 18. november 2010 begge dage kl. 13.00 – 17.00 ’Demensdage’ i Borgerforeningen.  
 

Hjemmehjælpere, sygehjælpere – i det hele taget – personale fra plejesektoren – er inviteret til at deltage i arrangementet, hvor socialudvalgsformand Lars Erik Hornemann vil holde åbningstalen.
 

Den 17. november er emnerne Marte Meo metoden som terapeut Birgitte Lauritsen vil tale om og ’Hverdagens aktiviteter’ ved ergoterapeut Mette Søndergaard. 
 

Den 18. november er forbeholdt Nationalt Videnscenter for Demens. Her er den samlende overskrift ’Seksualitet i et demensperspektiv’, for selvom man er gammel og måske bor på plejehjem og har fået stillet diagnosen demens, så har man stadig seksuelle behov. Her er det vigtigt at medarbejderne har viden om dette tabubelagte område, så man kan tale åbent om emnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php