Musikalsk medicin for alle

16. november 2010


Den anmelderroste trio  Ploug Pettersen Badenhorst gæster Giant Steps i denne uge.
www.giantsteps.dk


Sangerinden og saxofonisten Sissel Vera Pettersen er tilbage i Giant Steps
 

Ploug Pettersen Badenhorst Trio
udkom sidste år på det stilsættende canadiske label ”Songlines” med debutpladen ”Equilibrium”. Udgivelsen fik en fremragende modtagelse af en stor anmelderskare verden over, og gruppen turnerede efterfølgende tre uger gennem Europa.  
Endelig er det lykkedes at få de tre mageløse musikere til at vende næsen mod Sydfyn nærmere bestemt Giant Steps, hvor mange ganske sikkert vil glæde sig over et genhør med Sissel Vera, der hver gang hun har besøgt Svendborgs aktive musikforening, har betaget koncertgængerne med sin smukke varme stemme og udtryksfulde sax. Den kreative guitarist  Mikkel Ploug har komponeret det meste af materialet, der vikles ind i frie improvisationer.
Der leges og eksperimenteres, så det er en lyst med et elektronisk hav af loops, effekter og store melodiøse klange. Lydbilledet fyldes af eventyrlige detaljer og er så lækkert og elegant, at det kan være svært at løsrive sig. Det er bristefærdigt af melankoli, sensualitet og farlighed. Det er opløftende og lindrende. Her er musikalsk medicin for alle. 
Med sig har de to den belgiske klarinettist og saxofonist Joachim Badenhorst, der til daglig har sin musikkarriere i USA.
 
Koncerten finder sted på Arne B torsdag aften d. 18. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php