Maritimt besøg fra Brasilien

22. november 2010Direktør for Simac Jesper Bernhardt, har forventninger om et maritimt samarbejde med Brasilien.

I perioden 14. til 18. november 2010, har Danmark haft besøg af en delegation med 21 af de højst placerede beslutningstagere fra den maritime verden i Brasilien, under ledelse af Tiago Pereira Lima, General Direktør for ANTAQ.
 
Danmark har haft værtskabet i et samarbejde mellem Søfartsstyrelsen, Rederiforeningen og Forsvarsministeriet, og delegationen har haft drøftelser på højt niveau, besøgt danske rederier, havne, skibsværft, Søværnet samt Maersk Training Centre i Svendborg (MTC).
 
SIMAC har haft fornøjelsen af at blive inviteret til at give en kort orientering om deres maritime uddannelser, som en del af delegationens besøg på MTC. Fra SIMAC deltog Direktør Jesper Bernhardt og Teamleder Jeppe Sylvest Christensen, der gav delegationen en 45 minutter introduktion til SIMAC´s uddannelser. Der var meget stor spørgelyst fra delegationen, også meget detaljeret, og set i lyset af interessen vurderer Simac, at der er mulighed for et fremtidigt samarbejde. Ikke mindst Jeppe Sylvest Christensens oplæg og dialogen om Simacs måde at uddanne maritime ledere på, var delegationen meget tilfredse med.
 
Som tak for indlægget fik Simac overrakt en bog, ”Waterways – Brazil´s River Highways”, den indgår nu i SIMAC´s hastigt voksende bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php