Svendborg Herrekor på Arne B. den 3.december

29. november 2010Svendborg Herrekor
på Arne B
Vestergade 10 Svendborg 
Fredag d. 3. dec. kl 22.00 

Svendborg Herrekor er som navnet antyder et kor, men det er også meget andet. 
D`herrer synger, og i tilgift spiller hver af dem på eet eller flere instrumenter. Sav, mandolin, harmonika, guitar, banjo og kontrabas lægger i vekslende konstellationer et swingende fundament for de vokale udfoldelser. Det er fest og stemning, serveret med medrivende charme og stor spilleglæde.
 

At høre Svendborg Herrekor er en musikalsk rejse i tid og stilarter.
En rejse der med sin sjældne og levende intensitet kan foretages – og nydes – af allemennesker – uanset alder og overbevisning. Musikrepertoiret er varieret, og det store udbud af evergreens strækker sig i stilarter fra swing, barbershop og jazz til country&western, latin og danske sange og viser, – fra tid til anden afbrudt af underfundige og humoristiske historier på klingendefynsk eller djærv jydsk. 

For et kræsent publikum af kendere, og musikelskere iøvrigt, er Herrekoret en mageløs oplevelse.
Det er professionel underholdning, velspillede toner og original sang – samlet i eet, og koret har gennem de seneste 25 år begejstret utallige publikummer til jubilæer, dansant, fødselsdage, festivaller – i haver og på værtshuse, på land og til vands,- i ind og udland. Det skulle glæde musikanterne om dette lille sammendrag over Svendborg Herrekors dyder og kvaliteter kunne vække deres interesse. 

Svendborg Herrekor er Walther Juul Hansen, Jesper Lykke Jacobsen, Klavs Egelund, Jens Kock, Peter Brusendorff, og Niels Poulsen.
 

Arne B afholder Julefrokost denne aften fra kl. 18

Der er adgang for musikinteresserede fra kl 21.45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php