Forfatter Mikael Josephsen på Svendborg Bibliotek

29. november 2010Forfatter Mikael Josephsen fortæller om sin nye roman “Neden Under” på Svendborg Bibliotek i aften.

Forfatter Mikael Josephsen på Svendborg Bibliotek
Mandag d. 29.11, kl. 19.30
Billetter kan købes for kr. 30,- på Svendborg Bibliotek eller på 62 23 50 00 

Mandag  d. 29. november er der forfatteraften på Svendborg Bibliotek med  den lokale forfatter Mikael Josephsen, Her fortæller Mikael Josephsen om sit forfatterskab og især den seneste anmelderroste roman “Neden Under”, som foregår i Svendborg. Mikael Josephsen fik sit gennembrud da han tidligere i år udkom på Forlaget Gyldendal med romanen. Siden hen har der været stor rift om Mikael Josephsen, bl.a. på dette års bogmesse i Forum.  “Neden under” handler om udsatte mennesker i Svendborg, der lever på grænsen og på hver deres måde flygter fra virkeligheden. Mikael Josephsen har tidligere fået udgivet flere digtsamlinger og bl.a. romanen “Opløb”, om opvæksten i hestevæddeløbs-miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php