Die Herren spiller U2 i Borgerforeningen

17. december 2010


U2-kopi orkesteret DIE HERREN spiller i Borgerforeningen den 28. januar

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
mitsvendborg@gmail.com

Mageligt og behageligt siddende i en god stol, din favorit-drink inden for rækkevidde, god stemning og glade ansigter – og så er der super-show for alle pengene…
U2-kopi orkesteret DIE HERREN spiller i Borgerforeningen i Svendborg den 28. januar, og det er ikke en helt almindelig koncert du kan blive vidne til fra din eksklusive siddeplads.

Overflødighedshorn af musik og ”speciel-effekts”

”In the Name of U2” hedder koncert-showet, der bliver en intens rejse ind i U2´s univers fra punker-miljøet i Dublin til den amerikanske gospel- og rocktradition og den moderne euro-pop. Og det bliver netop et gigantisk show med lys, visuelle effekter, kostumer og en overdådig scenografi.


Dobbelt besætning

DIE HERREN har spillet mere end 1200 koncerter i ind- og udland og er ubetinget et af Danmarks mest populære kopi-bands. Til daglig er de fire mand i bandet, ved koncertshowet i Borgerforeningen er de otte, netop for at give musikken den fulde bredde. Der er ekstra guitarer, og den irske folk-violin har fået sin helt egen plads i det store set-up.

VIP-pladser – til dig..

Og så det dér med at sidde mageligt under sådan en begivenhed – hvordan kan det lade sig gøre?  Borgerforeningen har en meget smuk balkon, og den vil arrangøren FMK-Concert bruge til noget helt særligt i dagens anledning. Jesper Nielsen, direktør for FMK-Concert forklarer:

-Vi vil indrette 50 siddepladser på balkonen, og de 50 får også deres helt egen bar stillet til rådighed. Det var en ide jeg fik her forleden, og heldigvis er Borgerforeningen med på den. Jeg tror, at det kan blive rigtig hyggeligt og selvfølgelig en helt speciel oplevelse at se det fantastiske show fra balkonen, hvor der jo samtidig er plads til at gå lidt rundt, siger Jesper Nielsen og tilføjer, at DIE HERREN og hele det tekniske hold lægger et stort arbejde i koncerten i Borgerforening, så også derfor fortjener den lige noget ekstra. For eksempel 50 VIP-pladser på balkonen.

Alle er VIPs
Billetterne til ”In The Name of U2” sælges ad de sædvanlige kanaler, for eksempel Billetlugen og Sydfynsbilletten, mens de særlige balkon-billetter skal købes hos FMK.NU på kontoret, Møllergade 24. Så man behøver ikke at være VIP til daglig – man skal bare komme først.
Link til billetsalg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php