Højt Hår & Hold Vejret

22. december 2010Svendborg Bibliotek inviterer de yngste på hårrejsende oplevelser i januar  

Højt Hår – fortællinger for de yngste
Søndag den 9. januar kl. 11.00 fortæller Kristina Hansen hårrejsende historier til børn på 3-7 år og deres voksne – på børnebiblioteket i Svendborg. Hør om frisøren, som klipper alt hvad han ser, om Rapunsel og så en lille spøgelseshistorie. Kom op på biblioteket og se, om historier rent faktisk kan få dit hår til at stritte eller rejse sig! Ps – det er ikke rigtig farligt – man møder bare op til gratis gys…!  

Olsens Teater: “Hold vejret” – Dukketeater for børn

Fredag den 14. januar kl. 10.00 og lørdag den 15. januar  kl. 10.00 og 11.30  inviterer Svendborg Bibliotek børn på 2-5 år med forældre på en humoristisk og musikalsk dukkeforestilling, der tager livtag med såvel føde som bo-pæle i et skovbryn nær dig…. To med poter / to med kløer / to som træder nogen på tåen / to med vinger / to som rimer / to som gnaver tykke spån…Der er tilmelding og gratis billetter på børnebiblioteket fra den 3.1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php