Rock Matiné i Borgerforeningen den 9.januar

30. december 2010


Lokale rock og blues-koryfærer optræder ved Rock Matiné i Borgerforeningen den 9.januar.

Borgerforeningen præsenterer:
Søndag d. 9. januar kl. 14.00
Rock Matiné
med Raiders (Per Vincent, Keld Andersen, Bo Gryholt og Henning Kaae) samt Les Amis (Torben Kjær, Jens Slumstrup, Steen Andersen Og Lars Sørensen) Hertil gæsteoptræden af venner som Jan Schønemann, Jørn Mader, Klaus B. Jensen og et par overraskelser. – Billetpris kr. 120,- inkl. gebyr –ståpladser og cafeopstilling – dørene åbner ½ time før koncertstart Arr. Rock & Roots. 
Starten på en ny tradition i Svendborg. En perlerække af de mest garvede musikere fra eller med tilknytning til den svendborgske musikscene optræder til denne nytårsmatiné i guldsalen. Repertoiret er god gammel rock og blues med masser af muligheder for at danse og hygge sig til musikken. Les Amis var danmarksmestre i pigtråd tilbage i 1964 og har siden spillet med gud- og hver mand. Raiders består ligeledes af garvede musikere med baggrund i To Loose Blues Band, Kjukken, Nalle, Soulbandet og utallige andre konstellationer. Der vil blive opstillet cafeborde – og der vil være god plads til at danse. Gå ikke glip af denne hyggelige sammenkomst, hvor der er garanti for gode timer i selskab med god musik og gamle venner. Musikerne er selv arrangør af matineen og er organiseret i foreningen ”Rock & Roots”.

2 svar til Rock Matiné i Borgerforeningen den 9.januar

 1. Grethe Laurberg
  9. januar 2011 at 20:52

  Øv, jeg nåede desværre ikke arrangementet i dag – eller rettere, jeg havde ikke hørt om det. Bliver det gentaget? Kan ikke se noget i Borgerforeningens kalender.

 2. Majbritt Kjærulff
  18. januar 2011 at 07:11

  Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg lægger lokaler til mange arrangementer. Nogle ting arrangerer Borgerforeningen selv, men de fleste begivenheder er arrangeret og tilrettelagt af forskellige samarbejdspartnere.
  Alle arrangementer burde dog fremgå af Borgerforeningens hjemmeside, som er http://www.borgerforeningen.info.
  Borgerforeningen har i øvrigt også en FaceBook-gruppe, hvor man bl.a. kan læse om nogle af de arrangementer, der afholdes i Borgerforeningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php