FynBus åbner kundecenter i Svendborg

17. januar 2011


God service i det nye kundecenter. Det er målet, når Fynbus mandag den 17. januar 2011 åbner et nyt kundecenter ved busstationen på havnen i Svendborg.To faste medarbejdere skal sørge for den daglige betjening af kunderne. I det nye kundecenter vil det være muligt at få akkurat de samme tilbud, som i kundecentret i Odense.Det betyder, at kunderne kan få fornyet deres periodekort med det samme. De kan få god rådgivning om FynBus’ mange forskellige kortprodukter. Samt få svar på spørgsmål i forbindelse med rejser og køb af rejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php