Peter A.G. Nielsen i Borgerforeningen

16. januar 2011


-Skal det være tilladt at blive født med blomkålsører?, spørger Peter A.G. Nielsen i sit foredrag i Borgerforeningen den 26.januar.

Peter A G Nielsen i Borgerforeningen
Onsdag d. 26. januar kl. 20.00: Foredrag med Peter AG Nielsen – Billetpris kr. ,135- inkl. gebyr – siddepladser – dørene åbner ½ time før koncertstart. Arr.: Borgerforeningen. 

Må man være den man er – Hvorfor Ikke – Et underholdende foredrag om livsmod, livskvalitet og det sansende menneske..
 

Et foredrag med Peter A.G. Nielsen fra Gnags er bl.a. om kunst og identitet, om livskvalitet og kunsten som spejl. Om forholdet mellem krop og ånd, om oplevelsen i forhold til forståelsen.
 

Foredraget tager udgangspunkt i det postulat, at færre og færre har sig selv med i det, de foretager sig. Vi opdrages så at sige til at sælge ud af os selv og gradvist forsvinde ud i verden. Ikke lege, kigge, lytte, føle osv. Og når vi ikke længere selv er tilværelsens centrum, så har vi ikke længere nogen reference at måle på, om udviklingen går i den rigtige eller forkerte retning.
 

Skal det f.eks. være tilladt at blive født med blomkålsører ?
 

Det er her kunsten kommer ind i billedet. Som en måde at lære sig selv at kende på. Hvis man vel at bemærke tør slippe forestillingen om kunsten som noget, man først og fremmest skal forstå. Kunst skal først og fremmest opleves. Forståelsen kommer i anden række.
 

Endvidere taler Peter noget om mange andre sanselige oplevelser og giver nogle bud på, hvordan evt. problemer kunne løses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php