750.000 kr. sikrer Kulinarisk Sydfyn i ny samarbejdsaftale

21. januar 2011


En ny samarbejdsaftale, med et årligt tilskud på 250.000,- kroner, sikrer Kulinarisk Sydfyns eksistens de næste tre år. Aftalen blev underskrevet i dag på borgmesterkontoret. Fra venstre ses Mikael Hansen fra Kulinarisk Sydfyn kontor, formand for Kulinarisk Sydfyn Dorte Hoff Erichsen og borgmester Curt Sørensen.
(Foto: mitsvendborg.dk)

I 10 året for Kulinarisk Sydfyns fødsel har Svendborg Kommune og Kulinarisk Sydfyn indgået en samarbejdsaftale.
Samarbejdsaftalen blev her til morgen underskrevet af borgmester Curt Sørensen og formand for Kulinarisk Sydfyn Dorte Hoff Erichsen. Kulinarisk Sydfyn har igennem 10 år været med til at sætte fokus på kvalitet indenfor fødevareområdet. Foreningen var blandt de første i Danmark, som så at præsentationen af kvalitetsfødevare er med til at skabe en kultur – ikke bare en god madkultur – men også en kultur, som sætter det gode liv i centrum.  

Samarbejdsaftalen indebærer at Kulinarisk Sydfyn får et årligt tilskud på 250.000 kr. i tre år. For de penge skal foreningen blandt andet arbejde for at udbrede Cittaslow-Svendborg i byen og i lokalområdet. Den skal være med til at formidle lokale produkter og derigennem være med til at brande Svendborg og Sydfyn.
Kulinarisk Sydfyn skal også være med til at udvikle videre på det nordiske Cittaslow samarbejde og skabe kulinariske aktiviteter og internationale events.  I det hele taget skal sundhed og god madkultur på dagsordenen både på uddannelsesinstitutionerne, men også i folkeskolen, på aftenskolerne, ved workshops og ved foredrag. Samarbejdet skal desuden også sikre fundament for Kulinarisk Sydfyn og Kulinarisk Kontor, så udviklingspotentialet på det kulinariske område bliver fastholdt.

– Med denne aftale sikrer vi, at Kulinarisk Sydfyn udvikles lokalt som internationalt, og med Cittaslow princippet fast forankret som en væsentlig del af konceptet, sagde borgmester Curt Sørensen, som forøvrigt også, i bedste Cittaslow-ånd, havde bestilt lune snegle til alle til morgenkaffen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php