Norske turister på vej til Fyn

24. januar 2011


VisitSydfyn har været repræsenteret på Reiselivsmessen i Oslo.
www.visitfyn.dk

4 fynske turistbureauer, Odense, Faaborg, Svendborg og Kerteminde gik sammen om et fælles fynsk fremstød på Reiselivsmessen i Oslo.
 

Fremstødet gik primært ud på at profilere Fyn og alle dens herligheder. Og det var der brug for, det viste sig, at størstedelen af de besøgende nordmænd ikke kendte meget til Fyn, som dog kendte til Jylland og Sjælland.
 

Dette blev der over messen lavet kraftigt om på, med masser af vejledning og hyggelig snak omkring besøg på Fyn, deltagelse i konkurrencer og med omdeling af mere end 2000 brochurer om Fyn.
 

Gevinst mandag morgen
Allerede mandag morgen efter messen, kom de første mails fra Norge til turistbureauet i Kerteminde. Unni fra Oslo skrev blandt andet:

-Vi gleder oss til Danmarksturen, vi er forøvrig ofte i Danmark, et deilig ferieland!. 
 
Ligeledes har de andre bureauer på Fyn også modtaget henvendelser fra Norge, så der er gode forventninger til, at deltagelsen i Reiselivsmessen har været værdiskabende for det fynske.  
Skandinavisk forkælelse
Nordmændene går meget op i, at forkæle sig selv på deres ferie, opleve mange ting og har et højt aktivitetsniveau. Ofte bor de på hotel, hytter eller lejligheder. Børnefamilierne tager på ferie i skolernes ferie og ofte kører de selv, når der er tale om en Danmarksferie.  

Nu er det op til turistbureauer, de fynske attraktioner og alle andre, der får besøg af vores norske naboer, at yde den service de forventer og gerne den smule ekstra, der gør, at de kommer igen og tager deres venner med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php