Børnearrangementer på Svendborg Bibliotek i februar

25. januar 2011


Børneuniversitet: KLIMA
Onsdag den 2. februar kl. 16.00 – 17.00 vil Sofie Kallan, som arbejder som klimaambassadør for UNICEF holde et klimaoplæg, hvor hun præsenterer sin klimaviden, og fortæller om de oplevelser og historier, hun har fra børneklimatopmødet og de børn og unge, hun mødte dér og andre klimaoplevelser. Hvad vi kan gøre? Hvorfor det er vigtigt at snakke om klima? De deltagende børn (9-12 år) skal herefter fordeles på 3 ”stationer”. Hver station repræsenterer et land, og deltagerne opbygger i fællesskab en fiktiv person, der bor i dette land. Gratis billetter på Svendborg Bibliotek fra den 19. januar.   

Er du rigtig HÅR(D)? Hår og tattoos til boyz!
Er du dreng og mellem 8 og 14 år? Er du vild med hårdt hår og seje tattoos? Så kom op på biblioteket Søndag den 6. februar kl. 11 og se og afprøv noget af det nye smarte og få tips til sejt hår og tattoos. Du kan prøve selv eller bare se på. Det er frisørelev Johnny Juhl Nielsen fra Art of Hair, som kommer. Johnny fik sølv ved VM i Paris i efteråret 2010 i Trend Cut & Full Fashion, og han rangerer som nr. 18 i verden – intet mindre! Dit hår bliver ikke klippet eller farvet permanent, men blot stylet. Og tattoos er også til at fjerne igen. Gratis billetter fås på børnebiblioteket fra den 23.01.
 

Smil! Dit barn er på!
– Om børns brug af sociale medier.  

Sikker Internet Dag tirsdag den 8. februar kl. 17 markerer Svendborg Bibliotek med et oplæg for forældre – om børns brug af sociale medier. Kom og hør om hvilke gode hjemmesider, der er til børn samt om hvilke faldgruber, der er, når børn skal navigere på internettet. Gratis billetter fås på Svendborg Bibliotek fra den 25. januar.
 

DANS FOR BØRN – FlexDans med Laboratoriet
Onsdag den 16. februar kl. 12.30-14.00 og kl. 14.30-16.00 udbyder Svendborg Bibliotek udbyder to danseworkshops for børn på 5-8 år i samarbejde med dansekompagniet FlexDans. I Laboratoriet vil en professionel danser (Annamaija S. Rolff-Petersen) og en professionel musiker (Anette Gøl Seligmann) sammen med børnene bygge en eller flere kæmpekasser af deres kroppe. Derefter tager de børnene med ud på en rejse, hvor de undersøger, hvordan kassen er at bo og bevæge sig i, og hvordan den kan ændre form, bevæge og forvandle sig. En rejse, hvor fantasi, samarbejde og sansning udfordres og stimuleres. Koreograf er Jytte Kjøbæk Jorn. Det foregår i Spejlsalen, Borgerforeningen Kulturhus Svendborg og er gratis – billetter fås på biblioteket fra den 2.2. Ved deltagelse med en gruppe børn kan man få op til 10 billetter.  

MANGA / TAYNIKMA WORKSHOP – med JAN KJÆR!
Vinterferieaktivitet: Tirsdag den 22. februar kl. 10-12 og kl. 13-15 Jan Kjær er en kendt dansk manga- og fantasy tegner. Han har bl.a. sammen med Merlin P. Mann lavet fantasy-serien Taynikma, der på en helt ny måde blander tekst og tegneserie. På denne workshop skal du selv være med til at finde på fantasifulde figurer og dramatiske historier. Der veksles mellem oplæg, fælles idéer, øvelser i manga-tegning og fortælling. Jan Kjær giver konkrete tips og tricks og viser, hvordan man i fællesskab kan skabe et fantastisk univers. Workshoppen er for de 10-15-årige. Gratis billetter fås på biblioteket fra den 8.2. Jan Kjær er kendt fra Mangaskolen i DR’s Troldspejlet og har skrevet succesbogen ”Manga – 20 Tips & Tricks”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php