Børnehjemsdreng 1951-1961

26. januar 2011


www.svendborgmuseum.dk


En spændende barndoms-beretning af forfatter Steff Eilertsen


Forfatter Steff Eilertsen holder et spændende, tankevækkende og humørfyldt foredrag på Forsorgsmuseet onsdag d. 26. januar 2011 kl. 19.00.
  
Der er så mange beretninger om, hvor dårligt børnehjemsbørn er blevet behandlet gennem tiderne. Steff Eilertsen’s historie er derimod en fortælling om kærlighed, sorger og glæder fra 10 års ophold på børnehjemmet, Kildebjerget mellem Vejle og Juelsminde – og historien ender godt.

Tilsammen er de små punktnedslag i foredraget en dybtfølt tak til de mange engagerede og nærværende voksne på vore børneinstitutioner fra alle dem, der på et eller andet tidspunkt som børn har haft brug for hjælp i en kortere eller længere periode.
 

Steff Eilertsens foredrag om ti års ophold på børnehjemmet er en beretning om et barn, der på trods af svære vilkår kommer videre i sit liv. Og det et beretning om de vigtige voksne i børns liv – ”fyrtårne”, som kan være med til at skabe det, som i fagsproget hedder en mønsterbryder. Og så handler foredraget om det vigtige i at høre til i en gruppe.
 
 

Foredragsholderen
Foredragsholder Steff Eilertsen (født 1944) er uddannet lærer. Han har udover sit læreruddannelse en diplomuddannelse i ledelse samt en superviseruddannelse fra Kempler Instituttet, Center for familieterapi og efteruddannelse. I dag er Steff Eilertsen pensioneret efter 35 år blandt børn og unge, heraf 2 år, som forstander på efterskolen ved Høng Gymnasium og 15 år som forstander for Faarevejle Fri- og Efterskole.   

Information

Foredraget er gratis for museumsforeningens medlemmer, og for alle andre koster det 30 kr.
Forsorgsmuseet, Svendborg Museum, Grubbemøllevej 13, 5700 Svendborg.
info@svendborgmuseum.dk
Tlf.: 62210261

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php