Åbent Hus på Skårupskolen den 13.februar

31. januar 2011


 www.skaarupskolen.dk

Åbent Hus på Skårupskolen den 13. feb 2011 klokken 13-16
Klingstrupvej 5, 5881 Skårup   

Skårupskolen holder Åbent Hus arrangement for interesserede. Skårupskolen er for unge der er fyldt 16 eller har afsluttet 9. klasse. På Skårupskolen kan man tage en målrettet 10.klasse på det niveau der er relevant for den enkelte, så hvadenten man er på vej til STX, SOSU eller Mad til Mennesker, så får man et godt bogligt og praktisk fundament, som gør overgangen til ungdomsuddannelsen meget lettere.

Skårupskolen er stadig vilde med at lære de unge om mad og krop. Og udover den ugentlige køkkendag for alle, hvor man lærer at beherske et storkøkken og får en solid viden om råvarer og ernæringslære, så har Skårupskolen også islandske heste, et super musiklokale og masser af gode fritidsfaciliteter som hører til kostskolelivet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php