Sejt Hår til modige drenge & Sikker Internetdag for forældre

31. januar 2011


Sejt hår til modige drenge!  
Søndag den 6. februar kl. 11-13

Er du dreng og mellem 8 og 14 år? Er du vild med hårdt hår og seje tattoos?
Så kom op på biblioteket søndag den 6. februar kl. 11 og se og afprøv noget af det nye smarte og få tips til sejt hår og tattoos. Du kan prøve selv eller bare se på. Det er frisørelev Johnny Juhl Nielsen fra Art of Hair i Svendborg, som kommer sammen med make up artist. Johnny fik sølv ved VM i Paris i efteråret 2010 i Trend Cut & Full Fashion og han rangerer som nr. 18 i verden – intet mindre! Dit hår bliver ikke klippet eller farvet permanent, men blot stylet. Og tattoos er også til at fjerne igen.  

Smil! Dit barn er på!
– Om børns brug af sociale medier.  

Tirsdag den 8. februar kl. 17-18
Sikker Internet Dag tirsdag den 8. februar kl. 17 markerer Svendborg Bibliotek med et oplæg for forældre – om børns brug af sociale medier. Kom og hør om hvilke gode hjemmesider, der er til børn samt om hvilke faldgruber, der er, når børn skal navigere på internettet.  

Til begge arrangementer er der gratis billetter på Svendborg Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php