Nyt lokalblad på Tåsinge

1. marts 2011


Beboerne på Tåsinge får fra den 1.marts et helt nyt lokalblad ind af postkassen.
(Forsidefoto: mitsvendborg.dk)


Download TØSINGEN – forår


I 20 år har lokalbladet Thurineren været på gaden på Thurø. Nu følger samme udgiver, Svendborg Skilte & Reklame Aps. op på succesen, og udkommer med et helt nyt lokalblad – denne gang for beboerne på Tåsinge.
 

Fra i dag kommer der et helt nyt lokalblad på Tåsinge. Navnet er TØSINGEN, og det vil hvert kvartal komme ud i alle postkasser på øen. Bladet vil være på 24-28 sider pr.gang i et oplag på 2500, og artiklerne vil tage sit udgangspunkt i ’den gode historie’, som vil omhandle alt mellem himmel og hav fra den godt 70 km2 store ø i det Sydfynske Øhav.
 
Udgiveren, Svendborg Skilte & Reklame Aps. har god erfaring med udgivelse af lokalblade, da de i mange år har forsynet beboerne på Thurø med lokalstof i form af bladet Thurineren, der ligesom det nye blad TØSINGEN udkommer fire gange årligt.


– Erfaringerne med Thurineren har vist os, at der er et meget bredt læserpotentiale i de helt lokale historier. Det vil vi nu også gerne tilbyde beboerne på Tåsinge med det nye blad, og     efter samme koncept, forklarer udgiver og adm.direktør for Svendborg Skilte & Reklame Ib Lyhne Petersen.
 

mitsvendborg.dk som lokalredaktion

Det bliver Christian Dan Jensen fra mitsvendborg.dk, som er sat på opgaven som redaktør og skribent for TØSINGEN. Med sig har han Vagn Hansen, formand for Sportens Venner på Tåsinge, som ligeledes vil skrive artikler til det nye blad. Christian Dan Jensen ser frem til opgaven som redaktør på TØSINGEN.
 

– Den gode historie den findes overalt – bestemt også på Tåsinge. Jeg glæder mig til at ’komme ind under huden’ på tøsingerne og fortælle historierne hentet fra nærmiljøerne i alle kroge af øen, siger Christian Dan Jensen.
 

Miljøvenlig tryksag
Det nye lokalblad TØSINGEN bliver ligesom Thurineren trykt hos SvendborgTryk, der har et mål om at være Danmarks grønneste trykkeri. Det lokale trykkeri har allerede i over 10 år arbejdet på en stærk, klar og bæredygtig miljøprofil. Med en miljøcertificering for ISO 14001for miljøledelse, med licens til Svane mærket og FSC mærket vil det således være et tidssvarende og bæredygtigt produkt, som kommer ud i samtlige postkasser på Tåsinge fra den 1.marts.

Alle artikler i TØSINGEN vil løbende kunne læses og kommenteres her på mitsvendborg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php