Det maritime skal ikke stå alene på Frederiksøen

16. oktober 2007


Kamma Sørensen 16.10.2007
Frederiksøen skal være et levende område med oplevelser og udfordringer for svendborgensere og turister. Der skal også være plads til liberale erhverv og kreative fag.
Svendborg er kendt for det maritime og det syntes jeg vi skal holde fast i, men det skal ikke stå alene. Frederiksøen kunne rumme er rejse i tid – fortid, nutid, fremtid.
For at synliggøre Svendborgs maritime historie skal der bygges et træskib, som på en levende måde kunne dokumentere et håndværk, som kun få kender i dag. Byggeriet skulle være åbent for publikum i stil med, hvad vi kender fra restaureringen af Fregatten Jylland. Skibet skulle være en kopi af noget af det ypperste der er bygget hos Ring-Andersen, det er i mine øjne barkentinen Marie. Læs mere på http://www.hvidemarie.dk/
Nutiden kunne godt være en Maritimus, som Mads Kjær har været inde på. Der må også gerne være fysiske aktiviteter, en agility bane for børn og voksne, bordfodbold i maxistørrelse hvor spillerne er personerne selv, beachvolley, skøjtebane. Et grønt område, park eller botanisk have hvor man kan nyde søndagsfrokosten på græsplænen og kigge ud over Sundet.Fremtiden skal være en cafe/restaurant betjent af robotter, som bevis på at det ikke kun er langskæggede busseronnenisser, der bor i Svendborg. Robotterne skal være kopier af nogle kendte f.eks. Skipper Skræk og Olivia, Rasmus Klump og Pingo, Frederik og Mary… eller hvad ved jeg.Det ville være unikt!Kamma Sørensen, Svendborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php