Fantastiske drager på Naturama

10. marts 2011Forfatter Nanna Grønbech Petersen er netop aktuel med sin nye bog ”Magda på Dragernes Planet”.
(Foto: mitsvendborg.dk)

Sted: Naturama
Pris: Gratis for børn. 100 kr. for voksne. Gratis
bog til de 200 første gæster.
Tid: Lørdag 12.03. kl. 11:00 ­ 15:00
 

”Hvad sker der, når man pludselig står med et drageæg i favnen og en drageunge kommer til verden? Magda og drageungen Dragild bliver venner. Som med et trylleslag lander Magda og Dragild på dragernes planet. På planeten hvirvles de ud i et vildt eventyr med bloddrager, en dragesjakal og andre udfordringer”.
 

Forfatteren til den netop udkomne børnebog ”Magda på Dragernes Planet”, Nanna Grønbech Petersen, er omdrejningspunktet, når ’Ord over Svendborg’ lørdag den 12.marts kl.14-14:45 lader historiefortælleren Anette Jahn læse op af bogen på Naturama.
 I lænestolen under stjernehimlen vil hun tage børn og voksne med ind i universet fra børnebogen. Hun er kendt for at tryllebinde sine tilhørere og gøre ordene levende.

Efter oplæsningen uddeler forfatteren
Nanna Grønbech Petersen en gratis bog til de første 100 børn under 12 år mod aflevering af værdikupon. Denne kupon udleveres på dagen i Naturamas billetsalg.
Læs mere om bogen her: http://www.bricksite.com/magdaogdragild?id=315504

Mere om forfatteren
Forfatteren
bag Magda på Dragernes Planet Nanna Grønbech Petersen er multikunstner. Hun skriver, maler, tegner og tager foto. En idérig kvinde som har deltaget i et hav af udstillinger og projekter fortrinsvis i København. Nanna finder blandt andet stor inspiration på rejser. Hun har i en periode modtaget undervisning af forfatteren Lilja Scherfig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php