GOG og turisterne

15. marts 2011


Kasper Jørgensen, adm.direktør for GOG 2010 A/S holder indlæg ved turistforeningens generalforsamling.

Læs også: Håndbold som en helhedsoplevelse

I forbindelse med turistforeningens generalforsamling, som afholdes mandag d. 21. Marts kl. 19 på Hotel Svendborg, vil der være mulighed for at høre Kasper Jørgensen, spillende og adm. direktør i GOG 2010 A/S komme og fortælle om sine oplevelser i klubben. Der må uden tvivl have været mange overvejelser, da klubben ”faldt ned i ” 2. division efter rigtig mange år i toppen af dansk håndbold. Kasper Jørgensen, som tog turen med dermed, står nu i spidsen for at få klubben med i toppen igen.

Hvad har sport på topplan med turisme at gøre? Trækker det flere turister til, – flere tilflyttere, styrker det områdets image? Er der forskel på om det er en klub i ”lille” Gudme, i Svendborg eller i Odense? Dette – og sikkert også noget om hvad klubben tilfører lokalområdet, vil du kunne høre d. 21. Marts på Hotel Svendborg.
Tilmelding på Svendborg Turistbureau, Centrumpladsen 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php