Frygt for gentagelse af Bio-byggeri

23. oktober 2007

Silvangrunden som den står idag.

Bagsiden af Biokareen. Skribenten frygter for en gentagelse med de manglende friarealer til de omkringliggende haver og ejendomme.
Dejligt at se, at der sker noget på Silvan – grunden.
Men, at etablere en kunstig niveauforhøjelse på ca. 2 meter og dermed behov for en trappe mod Jernbanegade er ude af trit med områdets struktur. Derved hindres i øvrigt bevægelseshæmmedes frie færdsel gennem området, ligesom det også er tilfældet for Bios – byggeriet.
Og gennemførelse af et projekt med 7 og 8 etagers ejendomme (stueetagen skal medregnes) og en bebyggelsesprocent på 122 % er som en hund i et spil kegler i området i et så harmonisk område med lav bebyggelse.Med hensyn til grønne opholdsområder kan bedst henvises til BIOS – byggeriet (110 %), hvor alt er fliser.Det kunne se ud, som om LK Development A/S, Odense, forventer at få alle de nødvendige dispensationer uden besvær uanset indvendinger fra områdets beboere.Politikere og embedsmænd opfordres derfor til at holde sig til ånden i den – for byens og borgernes bedste – vel gennemarbejdede kommuneplan. – I modsat fald kan de jo ligeså godt glemme alt om kommuneplan, om udviklingssamarbejdet med 11CityDesign og om den udmærkede formålsparagraf at ” man planlægger og handler i overensstemmelse med grundlæggende værdier om livskvalitet”.

Med sin fine beliggenhed mener jeg, at Silvan – grunden er ideelt egnet til lav bebyggelse – f.eks. forretninger i stueetagen og 1.sal med lejligheder, så skulle nybyggeriet passe til omgivelserne og området.

Hvis Svendborg kommune ikke er forsigtig er ”næste stop” nok ”Shell” – grunden!

Mvh
H.
(Skribenten ønsker at være anonym, men navnet kendes af webmaster)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php