Kendt dansk jazzpianist til Svendborg

26. april 2011


En stor musikalsk oplevelse er i vente når Thomas Clausen Sxtet besøger Giant Steps.
www.giantsteps.dk  


Den markante musiker og komponist i gennem årtier
Thomas Clausen giver den gas i Giant Steps  

Med inspiration fra både jazz, brasiliansk musik og nyere europæisk kompositionsmusik har den danske pianist, komponist & arrangør Thomas Clausen været langt omkring og er blevet en af de væsentlige musikere på den europæiske jazzscene. Han er værdsat for sin rolle som solopianist, for sine trioer, som akkompagnatør for frem­trædende amerikanske navne, som inspirerende pianist for vokalister og som leder af større ensembler.

Den vidtfavnende Clausen turnerer i det meste af verden, han er en stor kunst­ner – en af Danmarks allerstørste  – simpelthen.
 

Nu kan Svendborgenserne opleve den markante musiker, når Thomas Clausen Sxtet gæster Giant Steps i Vestergade torsdag aften d. 28. april.
 

Clausens seneste udspil er en fremragende sammensat sekstet, hvor orkesterlederen har budt nogle af landets fineste musikere indenfor i sit rige musikalske univers, der nu er udvidet med en stak nye originale kompositioner. Rene perler, som udfordrer den klassiske jazztradition og tilsætter elementer mange steder fra: jazz, latin, fusion og tango. Musikken går lige til hjertet og ind under huden –  den er legelysten og inderlig – den er svær at slippe.
 

De øvrige medvirkende er
Per Gade: guitar, Hans Ulrik: sax, Peter Fuglsang: sax/klarinet,Thomas Fonnesbæk: bas og Karsten Bagge: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php