Socialistisk 1. maj- fest i Svendborg

28. april 2011Socialistisk 1. maj- fest i Svendborg.

Taler, musik og digte på Harders.

Traditionen tro arrangerer Enhedslisten og Socialistisk Ungdoms Front Socialistisk 1.majfest om aftenen på Harders i Svendborg. I år går det under parolerne: ”Giv regeringen sparket – lad de rige betale” og ”Invester i klimaet – skrot atomkraftværkerne”.


– Vi vil af med den nuværende regering, som ofrer velfærden og lader samfundet svageste betale for krisen. Vi vil have at samfundets rigeste og de multinationale, som undslipper at betale skat i stedet skal betale for at rette op efter krisen. Vi vil også have gang i beskæftigelsen ved at investere massivt i nye klimajobs. Vi skal bruge mindre energi og omlægge til vedvarende energi. Ikke mindst efter atomulykken i Japan, må det stå klart at vi skal have skrottet atomkraften, som fortsat leverer en stor del af Europas elektricitet, forklarer Karin Jørgensen, som er med i arrangørgruppen.


Årets talere er Pernille Skipper, Enhedslistens spidskandidat på Fyn, samt lokal taler fra SUF.
Festens program er meget alsidigt: der er røde sange og folkemusik og herefter Poetry Slam, hvor  Lasse Nyholm Jensen og Mads Harboe vil dyste i at fremføre deres digte.Der bliver også budt på Svendborg- rapperne Spoken G, Alboz og Meti, som optræder med egne tekster. Til slut skal der danses til det lokale rockband The Mocks, som med gode melodier og energi trækker strenge fra både jazz, reggae, punk, 60’er-rock og nyere britisk rockDer kan købes økologisk mad, som i år er albanske specialiteter, buffet med og uden kød. Derefter kaffe, albansk te og kage. Der vil desuden blive solgt økologiske drikkevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php