Tag med til Cykelbingo i Tved

30. april 2011


Tved Sogns Borgerforeningen afholder igen i år Cykelbingo.

Ligesom sidste år afholder Tved Sogns Borgerforening  igen Cykelbingo i Tved. I år starter det mandag d. 2.maj 2011 med start fra forsamlingshuset kl. 19.00. Der køres efterfølgende de fire første mandage i maj og holdes afslutning med medbragt madkurv på Hellet 5 søndag d. 29.maj 2011, kl. 11.00. Tidligere bestyrelsesmedlem Poul Brandenborg har tilrettelagt nogle hyggelige cykelture rundt i omegnen ca. 10-12 km pr. gang med pitstop på halvvejen. Det er et arrangement, hvor man mødes på tværs af generationerne. De mindste er med i cykelstolen og de ældste plejer at være godt oppe i 70`erne. Cykelturene plejer at trække 90-100 glade cyklister pr. gang.


– Trods finanskrisen har de erhvervsdrivende taget godt imod os, når bestyrelsen har forespurgt om sponsorpræmier og der er indkommet gode præmier, som trækkes på startbonnerne, når vi kommer tilbage fra cykelturen, siger Annie Neldeberg, som er kassér i Tved Sogns Borgerforening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php