Borgermøde: 5762 – Danmarks bedste postnummer

29. april 2011Vil du være med til at gøre 5762 til Danmarks bedste postnummer?

Den 2.maj 2011 holder vi et borgermøde for alle fra
Ollerup, Hundstrup, Vester Skerninge, Øster Skerninge, Ballen og Ulbølle, der har lyst til at gøre vores område endnu mere attraktivt.På mødet kan du komme med dine ideer til projekter eller tiltag, du synes mangler i vores område. Du kan finde nogen at realisere dem sammen med. Høre andres ideer. Og fortælle om dine drømme for 5762-området.

Vi mødes mandag den 2.maj kl. 19-21.30 på Vester Skerninge Friskole.
Deltagelse er gratis. Vand og øl kan købes. Tilmelding ikke nødvendig


Hvad skal mødet munde ud i?
Ønsket er, at man finder sammen om en række projekter til glæde for området og fællesskabet – både helt lokalt og på tværs af de enkelte lokalområder. Uanset om du brænder for en ny badebro, en byfest, juletræer med lys i byerne, flere spændende ældretilbud, lokale fødevarer eller et attraktivt ungdomsmiljø, så er der brug for din mening. Projekterne kan være selvkørende eller realiseres med støtte fra fonde.Der oprettet et forum på www.5762.dk, hvor du efter borgermødet kan læse om igangværendeprojekter og projektideer. Mødet bliver fulgt op af borgermøder igen i efteråret.Desuden vil mødet munde ud i en udviklingsplan for området med postnummer 5762. Den vil blive brugt som fyrtårn, når LAG Svendborg fremover uddeler midler i lokalområdet.

Hvorfor skal du deltage?
Hvis du vil være med til at fremme det gode liv i 5762, styrke sammenhængskraften og lokaleinitiativer – og gøre 5762 til et attraktivt lokalområde for borgere i alle aldre.Hvis kan se noget, vi mangler i vores lokalsamfund – og har en ide til at gøre noget ved det.  Eller hvis du bare er nysgerrig efter at høre andres ideer.

Hvem er vi?
Vi er en gruppe på cirka ti borgere og repræsentanter fra foreninger og skoler i 5762-området, som er mødtes gennem LAG Svendborg. En projektgruppe på fire personer står for at arrangere borgermødet den 2.maj. LAG (Lokal Aktionsgruppe) er en forening, som giver penge til projekter i landdistrikterne med støtte fra EU og Fødevareministeriet.

Hør mere – kontakt en fra planlægningsgruppen
Michael Grube Andersen (4089 5511)
Kristian Mondrup (4020 7444)
Thomas Tange Rasmussen (4084 1442)
Pia Duus Jensen (5194 5597)
Vi ses den 2.maj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php