Kræmmermarked i Tåsingehallen

11. juni 2011(Foto: Vagn Hansen)

Der var mange besøgende til de 101 boder opstillet i Tåsingehallen til det første kræmmermarked, som løb af stablen den 10. april.

AF VAGN HANSEN

Tåsinge Gymnastikforening arrangerede for første gang kræmmermarked den 10. april i Tåsingehallen. Private fra Faaborg, Svendborg og Tåsinge havde købt en bod for 100 kroner, og indtjeningen gik i egne lommer. Gymnastikforeningen havde opstillet boder i hele hallen, så sælgerne skulle blot møde op og stille deres ting frem til salg. Der var salg af alt fra legetøj til bøger, spil, tøj, nipsgenstande m.v. 
Kræmmermarkedet er for alle, som har noget, de gerne vil sælge til en fornuftig pris.


Janni Sundahl, Charlotte Mogensen og Bente Dyhr, der alle er bestyrelsesmedlemmer i Gymnastikforeningen, havde taget initiativ til at arrangere kræmmermarkedet. De er af den opfattelse, at der mangler noget efter loppemarkedet, som Sportens Venner ophørte med i 2010.

– Kræmmermarkedet i år er en ”prøve” for at lodde stemningen. Hvis det er en succes, bliver det gentaget i en ny udgave med forhøjede priser for en bod og muligvis forlængede åbningstider, fortæller Janni Sundahl.

Og der var masser af positive tilkendegivelser fra kræmmermarkedet. Her et par stykker:

Charlotte Mogensen havde selv en bod og oplyste, at der havde været en rimelig god handel.
Erik Hansen var kommet cyklende fra Rantzausminde og fortalte stolt, at han havde købt en osteskærer.
Louise Hansen fra Svendborg, der også havde en bod, oplyste, at der først på dagen havde været mange besøgende. Louise mente godt, at der kunne opkræves for eksempel 10 kroner i entre.
Lotte og Erik fra Dansk Handicap Forbund solgte skrabelodder. Lotte oplyste, at de havde solgt cirka 30 lodder. Erik tilføjede, at de da i det mindste fik vist flaget, og det var god PR.
Janni Sundahl oplyser, at kræmmermarkedet ikke forventes at give mange kroner til Gymnastikforeningens kasse, når halleje og annoncer er betalt. Janni Sundahl håber dog, at kræmmermarkedet bliver gentaget i en fornyet udgave i 2011.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php