Lokalbladet TØSINGEN er på gaden med sommerudgivelsen

30. maj 2011


Download TØSINGEN her

Lokalbladet TØSINGEN er i dag på gaden med sin anden udgivelse i år. Bladet, som udgives på Tåsinge af Svendborg Skilte & Reklame, og med mitsvendborg.dk som lokalredaktion, så dagens lys første gang i marts, hvor samtlige husstande på øen fik lokalbladet i postkassen. TØSINGEN udkommer fire gange om året, og i denne uge er det sommerudgivelsen der kan læses.

Gode lokalhistorier
Med mitsvendborg.dk som lokalredaktion er indholdet i Tåsinge-lokalbladet vægtet på ‘den gode historie’ fra alle kroge af øen. Sommerudgivelsen, som altså netop nu er på gaden, indeholder blandt andet en reportage fra Tåsingeløbet i marts, et portræt af det økologiske landbrug Skiftekær Økologi og historien om en kunstner som sidste år kom sejlende til øen og åbnede sit eget galleri. Samtlige historier vil også kunne læses her på mitsvendborg.dk, hvor de publiceres de kommende dage.

Læs også: Nyt lokalblad på Tåsinge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php