Fødselsdagskoncert med cubanske rytmer

2. juni 2011


Sangerinden Sara Indrio gæster Giant Steps på foreningens 11 års fødselsdag lørdag d. 4. juni.
www.giantsteps.dk


Den herboende italienskfødte sangerinde
Sara Indrio og hendes Latin Collective ønsker Giant Steps til lykke. 

Så skal flaget skal igen til tops, for musikforeningen Giant Steps har fødselsdag. 11 år og en bagage fyldt med store musikalske oplevelser. Det skal fejres i et helt særligt og fortryllende nostalgisk skær. Og hvem kan klare opgaven bedre end charmerende italienskfødte Sara Indrio og hendes fantastiske band, som er inspireret af den
stort set glemte filin’ – en over 40 år gammel cubansk stilart som rummer både cha cha cha, bolero, cumbia, rhumba og son montuno. Festlighederne starter lørdag d. 4. juni kl. 13.00, hvorder bydes på en lækker frokostbuffet – og så går det ellers løs med masser af farverige rytmer.
 

Den spændende sangerinde fortolker en håndfuld mere eller mindre kendte klassikere, men folder også anerne ud i sine nye sange sunget på modersmålet og gør det med kolossal indlevelse og hjertelighe
d. Et af numrene havde premiere i Lisbeth Salanders radiobil i “Mænd Der Hader Kvinder”. Og apropos film kan publikum genopleve en snert af den romantik, Sara plantede i mange hjerter i rollen som “Giulia” i dogmefilmen “Italiensk For Begyndere”.  
En nordisk tone, cubanske rytmer og italiensk poesi med indbygget spilleglæde og en forunderlig energi. Der bliver noget at komme efter denne festdag, som desuden byder på en gratis fadøl og det velkendte fødselsdags-CD-lotteri.
 
De medvirkende musikere er Dan Hemmer
: Hammondorgel/klaver/harmonika, Jacob Gurevitsch: guitar, Peter Fuglsang: klarinet/ sax, Yasser Pino: bas og Rune Olesen: percussion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php