Troense Informationscenter bliver en forening

11. juni 2011Den nyvalgte bestyrelse i Foreningen Troense Informationscenter.
(Foto: mitsvendborg.dk)


Download Troenseinfo nr. 8 – juni 2011


En arbejdsgruppe har hen over vinteren vurderet mulighederne for at styrke organisationen og økonomien bag Troense Informationscenter. Arbejdsgruppen har nu afsluttet arbejdet med en indstilling til ændring af Troense Informationscenter til en forening.
 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN


Som man kunne læse i sidste nummer af TØSINGEN, så gik en lille håndfuld lokale borgere sidste år sammen om at udtænke alternative muligheder for at fremme information om Troense og sikre en turistvejledning i Troense. Således blev Troense Informationscenter etableret den 10. februar 2010.
Troense Informationscenter blev etableret som en frivillig interesseorganisation med en initiativgruppe som ledelse, dels for at se tiden an med hensyn til opbakningen fra Troenseborgerne og dels for at begrænse arbejdet med organisation og økonomi, indtil der tegnede sig et billede af interesse og opbakning.


– Målsætningen var og er fortsat at fremme information om Troense, vejledning til turister og igangsætte aktiviteter, som kan sætte fokus på Troense og øge interessen for at besøge Troense, siger Claus Davidsen, formand for den nystiftede forening Troense Informationscenter.

Der blev holdt stiftende generalforsamling i Foreningen Troense Informationscenter den 12. april i Sognehuset, Troense.

Den nye bestyrelse udgør og repræsenteres af et bredt udsnit af private og erhvervsdrivende fra området.   

Claus Davidsen, privat (formand)
J
ette Munk, Jettes Lys (næstformand)
Alice Høltzel, Tåsinge Museum (kasserer)
Jette Møller, JMArt (sekretær)
Steen Jørgensen, Carlsberg Camping
Christina Jarlgaard, Valdemars Slot
Malene Vestergaard Kallan, privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php