Tåsinge får nu sit helt eget rejsebureau – kun for kvinder

14. juni 2011
Tåsinge får nu sit helt eget rejsebureau – kun for kvinder. Lige midt i naturen, i Vindebyøre, og med base midt på Øhavsstien har det aktive rejsebureau Qompagniet slået teltpælene ned.

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
 

Et rejsebureau kun for kvinder! Hvad er den nu af? Jo, sandelig om ikke Tåsinge har fået Danmarks eneste rejsebureau, der tilbyder aktive grupperejser eksklusivt for kvinder. Qompagniet hedder de, og de har specialiseret sig i at tage kvinder med til et bredt udvalg af europæiske rejsemål, der har det til fælles, at de byder på enestående naturoplevelser ud over det sædvanlige. Turene tager eksempelvis kvinderne på vandring i Irland ad The Wicklow Way; ud med træski og hundeslæde i Lapland i nordlysets skær eller på trekking langs Grønlands indlandsis med Grønlands eneste kvindelige sælfanger som guide!


Bureauets kunder er kvinder, der gerne vil nyde en aktiv ferie – uden Robinsondyster og hanekamp. Det er hverken politisk eller lilla-ble: Det er for kvinder, der gerne vil eventyret, naturen og det at dele rejseoplevelserne med andre – uden at konkurrence eller testosteron forstyrrer oplevelserne og tempoet. Intentionen er, at det skal være sjovt, socialt og oplevelsesrigt; om man er af sted alene, med veninden, søsteren eller sin mor. Og langt de fleste oplever, at de kommer hjem med energi i overskud, OG at mand og børn fint kunne klare ”overlevelserne” derhjemme selv!
Baggrunden for rejsebureauets flytning er et behov for mere plads og for at komme tættere på den natur, konceptet er så afhængige af. 

Base på Øhavsstien

Efter mange år i København er et rødt fiskerhus fra år 1900, midt på Øhavsstien, nu base for Qompagniet. Placeringen taget i betragtning vil det derfor heller ikke komme som nogen overraskelse, at Qompaniet netop nu brygger på en ”Jomfrutur” – ad Øhavsstien. Er turen en succes, vil den næste år også blive udbudt som weekendtur for mødre/bedstemødre og deres børn/børnebørn!
Rejsebureauet, der arbejder ud fra en vision om at være bæredygtigt og påvirke de lokale kulturer på destinationerne mindst muligt, håber på at komme til at indtage en aktiv plads i det lokale tøsingske miljø. 

LIDT FAKTA:
Qompagniet, stiftet i 2006, blev opkøbt af Adventure Kompagniet i 2009.Guider: danske guider – med speciale i outdoor – og adventure.
Læs mere på:
www.qompagniet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php